Mötets resultat

Här följer en redovisning för vad vi diskuterade fram för något på mötet idag:

  • Vagn till studenten har Louise fixat, den ska delas med TV-klassen, och vi ska dekorera den på onsdag kl 15.00. Den kommer stå på Lågagård (vid Fia) och där får den även stå tills vi ska använda den på torsdagen. Banderollerna till vagnen (teaters banderoll) och till när vi går genom stan fixas av en bestämd grupp på fyra pers, ni får ursäkta att jag inte kommer ihåg vilka, och ni kanske kan skriva i kommentarerna vilka det är?
  • Det har blivit en del ändringar gällande utspringningen, vi skippar Ronja Rövardotter helt och gör om Arbetsmiljö-sången med egen text istället som vi sjunger på scenen. Anledningen till detta är att det troligtvis kommer vara många fler än oss i år som sjunger just Rövarsången, och då tyckte vi att det var roligare med en helt egen sång istället. Denna låt skrivs ihop i helgen. Vi kommer att behålla moonwalken sådan den var från början.
  • Bild till logen fixas på tisdag (eftermiddag?) och tas och redigeras av Sebbe. Vi ska ha svarta kläder (tröja och byxor) på oss, och så talades det om att vi skulle ordna nylonstrumpor, hur blev det med det?
    Vi skriver ut den på onsdag, antingen på typ Göte Karlssons eller Sim Sala Bim, kanske kan fixa rabatt på Sim Sala Bim, men det är inte säkert. Hur som helst lär det inte bli för dyrt, och eftersom vi är många som delar på det blir det inte så mycket.
  • Efter att vi sprungit ut, gått på stan och haft mottagning hemma med släkten så är det ju meningen att vi ska dra vidare och festa tillsammans. Först tänkte vi att vi träffas hemma hos Matilda runt 21.00 för att sedan åka vidare. Huruvida man vill gå på studentfesten som kostade ca 250kr (+/-10kr, har hört båda) är upp till var och en, vi tog inget beslut om vi tillsammans skulle gå på den eller skippa den och vara i stan istället. Det märker vi då!
  • Det stundar ju knytkalas på fredag, och vi beslutade vad var och en som var på mötet skulle ta med sig för (typ av)  mat:
    Sarah: fetaostknyten
    Sofia W: bröd
    Sofia P: fetaostsallad
    Sofia H: kladdkaka
    Anni: klyftpotatis/moussaka
    Matilda: fruktsallad
    Mikaela: potatissallad
    Kristian: kyckling
    Mike: läsk el. dyl.

    Är det något jag glömt eller skrivit fel så säg gärna till, eller korrigera själva.

    /Sarah

Kommentarer
Postat av: Anni

Angående banderollerna så ska nog sofia W hålla i den gruppen, hon visste hur man gjorde och jag hänger gärna på.. det ska vi göra i verkstaden uinder måndag eller tisdag.

2008-05-29 @ 10:36:54
Postat av: Vicki

Får ej alla vara med? :S

2008-05-29 @ 21:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0